Contactinformatie

Mijnwoordenboek is een website van
Slot Webcommerce bv.
't Pad 1
9365TA
Niebert
Nederland
E-mail: info@dirkslot.com
KvK: 27270573

Onze informatie

Vertalingen, synoniemen, woordinformatie, vervoegingen en puzzelwoorden zijn onder licentie verkregen van Van Dale, Kernerman Dictionaries en Interglot, tenzij anders vermeld. Een actieve groep vrijwilligers en gebruikers zorgt voor constante inbreng en controle van woorden en biedt hulp bij vertalen en puzzelen. De dialectwoordenboeken zijn geheel samengesteld door bezoekers.

Uw informatie

Heeft uw bedrijf vertalingen die wij niet hebben? We zijn gek op vakgerichte vertalingen en tonen ze graag op Mijnwoordenboek. Woorden uit uw lijst krijgen een bronvermelding die doorlinkt naar uw bedrijf.

Adverteren

We besteden het advertentiebeheer uit aan Next Day Media. U kunt daar direct informeren over adverteren op o.a. mijnwoordenboek, encyclo.nl en woorden.org.

Voor uw bedrijf

Synoniemen

De syoniemenlijst is onder licentie te gebruiken voor bijvoorbeeld webshops met een zoekfunctie. Zoekt uw klant op `rijwiel`, `rijwielen` of `tweewieler` dan wilt u hem natuurlijk doorverwijzen naar uw `fiets`. Onze synoniemenlijst bevat ruim 160.000 woorden. U krijgt er ook een meervoudslijst bij van circa 30000 woorden. De prijs voor beide lijsten is 250 euro ex. 21% btw en wordt aangeleverd in excelformaat.

Vertalingen

Vertalingen kunnen in verband met licentieovereenkomsten niet worden verkocht. U kunt wel onbeperkt gebruik maken van de website, mits er geen scripts worden gebruikt om de vertalingen te verkrijgen.

Apps

Neem a.u.b. contact met ons op voor een licentie als u data van deze websites wilt gebruiken voor apps.