Woordzoeker reacties

Meld je aan om commentaar toe te kunnen voegen.


Huffelpuf (Wo, 20 jun 2018 11:55) : Inderdaad, Vivke, bij voetbal krijgen enkels het wel vaak hard te verduren. Maar bij basket ook omdat er veel gesprongen wordt. Verkeerd neerkomen bijvoorbeeld veroorzaakt vaak gescheurde gewrichtsbanden. Ook de knieën worden zwaar belast. Gelukkig zijn mijn kleinkinderen gezegend met sterke botten en stevige ligamenten en bleven zij tot nu toe gespaard van blessures. Hopen dat het zo mag blijven. Jouw kleindochter zal vast ook wel een sport vinden waar ze zich ik kan uitleven als het niet mocht lukken met het voetbal.

Vivke (Wo, 20 jun 2018 00:08) : Ha Gj, ook terug van start.

Vivke (Di, 19 jun 2018 23:36) : Dat is fijn dat je kleindochter je foto's heeft gezonden met haar papa. Super dat ze samen ook in de ban zijn van de Rode Duivels. Leuk dat ze basketbal speelt en tof dat ze zo sportief is. Mijn kleindochter is vijftien en heeft dansen gedaan en lang geturnd, maar met enkelblessure is ze moeten stoppen. Nu wil ze graag gaan voetballen, maar vrees dat het met haar zwakke enkel niet echt goed gaat zijn.

Huffelpuf (Di, 19 jun 2018 12:28) : Mijn kleindochter is zeventien en ze heeft via messenger foto,s doorgestuurd : zij met haar papa (mijn zoon) op de zetel met alle attributen in aanslag. Zelf speelt ze basket en ze is dus vooral fan van de nationale damesbasketploeg. Maar nu dus van de rode duivels.

Vivke (Ma, 18 jun 2018 23:59) : Bedankt, Eduardo. Ja hoor, heb er super van genoten. Inderdaad eerste helft iets minder, maar uiteindelijk toch goed gekomen in de tweede helft en met drie mooie doelpunten. Die jongens zullen ook wel aardig wat stress hebben gehad en met het vochtige klimaat. Vandaag ben ik met vrienden gaan kijken, niet zo ver van hier en dan zit je toch nog in een grotere sfeer. Ja de bloeddruk ging alle kanten uit en lichamelijk wel vermoeiend voor me, maar voor onze Rode Duivels alles hé. Tot zaterdag rustig op de zetel verder kijken. Groetjes terug.

Vivke (Ma, 18 jun 2018 23:45) : Ha super, Huffelpuf, dat je kleindochter ook met pruik en strepen zit te kijken. Heb onderweg ook veel kindjes gezien met de driekleur en toeters. Vlakbij is ook een schooltje. Was echt heel schattig. Ik vind het geweldig hoe ze er allemaal mee in opleven. Helaas spijtig dat het net examenperiode is, maar gelukkig heeft mijn kleindochter dan toch op groot scherm mogen kijken met haar vriendin. Even ontspanning mag ook wel tussen het blokken door. Hoe jong is jouw kleindochter?

Huffelpuf (Ma, 18 jun 2018 20:49) : Bedankt Eduardo, de eerste helft was wat minder maar het viel al bij al nog mee. We zijn blij en hopen dat het volgende keer qua resultaat even goed mag zijn.

Eduardo (Ma, 18 jun 2018 20:24) : Hoi Huffelpuf hopelijk heeft jullie bloeddruk niet erg geleden het was een mooi reultaat op naar de volgende wedstrijd
groetjes


Eduardo (Ma, 18 jun 2018 20:22) : En , heb je genoten Vivke? Je hebt ze goed aangemoedigd kon je hier horen.Het begin is er en het waren mooie doelpunten.
groetjes


Huffelpuf (Ma, 18 jun 2018 08:37) : Mijn kleindochter zit ook met pruik en strepen op haar wangen te kijken. Helaas nu examenweek. Ik weet niet of ze het goed kan inplannen om misschien één speelhelft te kijken.
Ik zag hier net de lagereschoolkinderen voorbij komen, allemaal met iets van driekleur aan. Schattig toch? In de straat hangen ook her en der wimpels en vlaggen, het heeft wel iets moet ik zeggen.


Vivke (Ma, 18 jun 2018 02:12) : Die hype heeft me een vijf euro gekost. De rest heb ik her en der gekregen.

Vivke (Ma, 18 jun 2018 01:12) : Huffelpuf, denk dat bij ons ook de meeste supporter voor Mexico waren. Ik had nog wat spulletjes van het vorige WK en nu zijn er nog wat bijgekomen. De armbandjes heeft mijn kleindochter nog voor me gemaakt en nu verzamel ik ook wat spulletjes voor haar. We gaan er erg in op. Inderdaad niet goed voor de bloeddruk en voor mijnen tikker ook niet. En nu hopen op een mooie wedstrijd en vooral winnen. Misschien brengt de G van de poule, Geluk.

Vivke (Ma, 18 jun 2018 00:51) : Ja hoor, Eduardo. Weeral drie wedstrijden gezien en was ook heel blij dat Mexico gewonnen heeft. Vlaggen en versiering hangen al sinds vorige week en morgen nog een grote op mijn terrasje. Toeter heb ik ook, shirts, kransen, sjaals, zonnebril, armbandjes,rode oorbelletjes, halve indianenpruik, schmink voor op de wangen, enz... Zal er waarschijnlijk uitzien als een clown, maar dat geeft leuke sfeer. Iedereen zit nu in de voetbalgekte. Dank je, om te duimen. Dat doen voor de Nederlanders ook, maar helaas zijn ze er niet bij. Groetjes terug.

Vivke (Ma, 18 jun 2018 00:23) : Jeetje, Liliane wat een ellende voor je. Nu ook dat er nog bij met je netvlies. Doe dan maar rustig aan met je ogen en ik wens je veel sterkte, moed en spoedige beterschap toe voor volgende week en we denken aan je.

Marloes (Zo, 17 jun 2018 20:59) : O jee, Liliane! Losgelaten netvlies is ernstig. Moet je ook echt laten behandelen ook al is het heel naar. Vele jaren geleden ging mijn man naar de specialist omdat hij zo'n last had van koude voeten. Er werd naar de bloedvaten gekeken ook naar de bloedvaten in het oog, en zo werd bij toeval ontdekt dat een stukje van het netvlies was losgelaten. Dat hebben ze toen met laser behandeld en dat zit nog altijd goed. Als ik jou was, zou ik de ogen de komende dagen niet te veel belasten met de pc. Heel veel sterkte voor volgende week.

Huffelpuf (Zo, 17 jun 2018 19:55) : Als het je kan geruststellen, Liliane, een neef van mijn man heeft een gelijkaardige operatie gehad en het is allemaal goed gekomen. Dus hou de moed erin.
Ja, Eduardo, wij zaten ook te supporteren voor Mexico.
Toeters en vlaggen en die hele hype rond onze Duivels zijn niet zo aan mij en mijn man besteed, maar dat wil niet zeggen dat ze ons koud laten. Slecht voor de bloeddruk, dat wel. Hopelijk hebben al onze positieve gedachten een goede invloed.⚽️⚽️⚽️👍


Eduardo (Zo, 17 jun 2018 19:47) : Hey Vivke,genoten vandaag van het voetbal ?
Leuk voor Mexico deze uitslag en stiekem vinden wij het ook leuk.
Heb je de toeters en vlaggen al klaar liggen voor morgen.
we zullen duimen
groetjes van ons


Eduardo (Zo, 17 jun 2018 19:38) : Veel beterschap,Liliane. Fijn dat alles goed gegaan is.Sterkte voor de komende tijd.

liliane (Zo, 17 jun 2018 18:13) : Ja, Marloes, s'morgens binnen en in de namiddag naar huis. Met mijn ogen is het een ander paar mouwen, ik ging naar de oogarts voor een trombose in mijn oog maar het is veel erger, mijn netvlies is losgekomen en nu moet ik onder volledige verdoving laten opereren, dat is voor eind volgende week.

Vivke (Zo, 17 jun 2018 00:37) : Ja zeker, Huffelpuf, het was een goede en spannende wedstrijd. Vandaag heb ik ze ook alle vier gezien, maar die kun je niet vergelijken. Frankrijk ook met hakken over de sloot en Messi ook niet wat verwacht werd. Inderdaad wij proberen ook zover mogelijk te geraken met onze spellen en geven ons er helemaal aan over. Nu onze sjotters nog. Voldoende potentieel, maar in een WK kan het soms een rare wending geven. Dromen mogen we zeker en dat doen we ook.

Vivke (Zo, 17 jun 2018 00:12) : Ben blij dat alles goed verlopen is, Liliane en je verlost bent van je dobbelstenen. Amai, dat waren er grote. Ik heb tot hiertoe het geluk dat mijn galstenen geen plaats hebben om te bewegen. Mijn niersteentje heb ik toen ook meegekregen. Ga zeker van de voetbal genieten en hoop ook dat ze het ver schoppen. Veel beterschap.

Marloes (Za, 16 jun 2018 12:07) : Wat ben ik blij dat alles goed gegaan is met je, Liliane. Ik kan me voorstellen dat je flink last hebt gehad van die stenen. Mocht je alweer zo snel naar huis? En met je oog? Geen last van als je achter je pc zit? Dan hoop ik je ook weer snel in Hexagame in de top te zien.

Huffelpuf (Za, 16 jun 2018 09:55) : Ja Vivke, ik heb genoten van de wedstrijd Portugal-Spanje. Die hield me wel goed wakker.
En net als onze sjotters proberen wij in dit spel ook zo ver mogelijk te geraken hé, zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Maar dromen mag : ooit worden we kampioen.
Amai Liliane, dat zijn nogal kanjers zeg. Nu zal je je wel snel beter voelen.


liliane (Za, 16 jun 2018 09:11) : Alles prima gegaan, Marloes, heb 2 mooie stenen met een doorsnede van 2cm mee naar huis gekregen.
Vivke, geniet maar van je voetbal en ik hoop ook dat de Belgen het ver gaan schoppen.


Vivke (Za, 16 jun 2018 00:06) : Het is niet echt een voorspelling, Huffelpuf. Lilane en Gj zijn de sterkste toppers. Ze gaan als een speer en doen er nog minstens honderd punten bij.Zie hun scores bij de Winnaars rechts onderaan. Dat die ik echt niet na, maar ben wel door de aanmoedigingen van Liliane, veel verder geraakt dan ik ooit had kunnen denken.

Vivke (Vr, 15 jun 2018 23:54) : Super dat je ook achter onze Rode Duivels staat als supporter, Huffelpuf. Leuke uitlaatklep heb je en ik brand dan ook de nodige kaarsjes. Hoop doet leven, zeggen ze hé en we blijven erin geloven. Het is nu weer afwachten voor de opstelling maandag, want er zijn twee geblesseerden die nog niet mee van start zullen gaan en de verdediging is nog een beetje uit te zoeken. Heel jammer dat Radja niet van de partij mag zijn. Vandaag drie wedstrijden gezien en morgen zijn het er vier. Ga ook proberen om wat selectiever in te zijn, want dat gaat iets teveel worden. Zeg ik nu.:-)

Marloes (Vr, 15 jun 2018 20:58) : Bedankt voor de tip, Huffelpuf, maar ik heb een zonnebril op sterkte en daar kan ik niet mee computeren.

Marloes (Vr, 15 jun 2018 20:53) : Liliane, hoe is het gegaan? Alles goed mag ik hopen.

Huffelpuf (Vr, 15 jun 2018 15:59) : Jij had het voorspeld, Vivke, jij kent haar dan ook al heel lang.

Huffelpuf (Vr, 15 jun 2018 15:57) : Geweldig Liliane, in ALLE kadertjes numero uno! Proficiat.

Huffelpuf (Vr, 15 jun 2018 11:48) : Het is niet dat ik helemaal niet van voetbal hou hoor. Laat ons zeggen dat ik selectief ben, als er niets te beleven valt dan heeft het volgen van dat balletje op het scherm voor gevolg dat mijn ogen dichtvallen. Zoals dat soms ook gebeurt bij een op zich mooie documentaire maar met een eentonige commentaarstem. Natuurlijk sta ik achter onze Rode Duivels en stuur ik wel duizend schietgebedjes tijdens een wedstrijd opdat het goed zou aflopen, niet dat zoiets écht helpt, het is meer een uilaatklep voor mijzelf.

Vivke (Do, 14 jun 2018 23:43) : Huffelpuf ben jij van Nederland of ook een Vlaamse.

Vivke (Do, 14 jun 2018 23:40) : Dank je, Huffelpuf, ga er plezier aan beleven. Het is een passie. Dan is jouw man ook een supporter. Het zijn zeker niet altijd mooie of spannende wedstrijden en kan ik ook van mijn oren maken, als ze het niet goed doen. Niet alle vrouwen houden van voetbal en kan me dan wel voorstellen als je erbij in slaap kan vallen. Gelukkig kan je dan hier nog terecht en lezen is ook goed. Mijn kleindochter is ook een heftige supporter, maar helaas zit ze nu nog in de examenperiode. Daarna komt ze samen met mij kijken.

Huffelpuf (Do, 14 jun 2018 23:25) : Veel supporterplezier Vivke! Ik begin altijd vol goede moed met mijn man mee te kijken en soms hou ik het vol, vooral als er mooi voetbal gespeeld wordt of als het spannend is en dan maakt het niet uit wie er speelt. Maar meestal val ik in slaap ofwel ga ik wat lezen en kijk mee als ik hoor dat er gescoord wordt. Of...een spelletje hier op mwb

Vivke (Do, 14 jun 2018 22:45) : Goede tip, Huffelpuf tegen vermoeide ogen. Ga ik ook eens proberen.

Vivke (Do, 14 jun 2018 22:40) : Jou kan ik niet bijbenen hoor, Liliane. Het zal al een hele karwei worden om aan mijn pr van vorige maand te geraken. Zal niet voor deze maand zijn. Hoop dat alles goed verlopen is met jou, alsook voor morgen. Veel sterkte.

Vivke (Do, 14 jun 2018 22:35) : Ha dat is lief, Eduardo dat jullie zullen duimen voor onze Rode Duivels. Er zijn veel Nederlanders die voor ons supporteren zag ik tijdens de beschouwingen en het nieuws. Supertof. Mijn vlaggen hangen al van tijdens de oefeninterlanden en de nodige gadgets en tenue. Laat ons hopen dat ze ver komen. Groetjes terug.

Vivke (Do, 14 jun 2018 22:28) : Nee, niet enkel de Rode Duivels, Huffelpuf. Het zullen bijna alle wedstrijden zijn, als het mogelijk is. Vandaag openingsceremonie en de eerste match van Rusland gezien. Morgen zijn het er drie. Vorig WK heb ik er 50 van de 51 gekeken. Ben altijd een enorme voetbalfan geweest en die microbe geraak ik niet kwijt.

liliane (Do, 14 jun 2018 19:18) : Het is nu aan jou hé Vivke!

Eduardo (Do, 14 jun 2018 12:50) : Hoi Vivke, we zullen duimen voor de rode duivels.
Hopelijk komen ze ver.
groetjes


Huffelpuf (Do, 14 jun 2018 11:20) : Ga jij álle wedstrijden kijken Vivke, of alleen als de Rode Duivels spelen?
Tip voor Marloes : een zonnebril opzetten als je voor het scherm zit helpt tegen vermoeide ogen.


Vivke (Wo, 13 jun 2018 23:55) : Knap Liliane, terug aan de top. Jij doet op één dag waar ik twee weken mee bezig ben.

Vivke (Wo, 13 jun 2018 23:53) : Knap gedaan, Marloes met je nieuw pr. Laat je ogen dan maar wat rust krijgen. Vanaf morgen gaan mijn ogen het meeste tijd besteden aan het WK in Rusland dat van start gaat.

Vivke (Wo, 13 jun 2018 23:50) : Fijn dat je terug bent, Eduardo. Je hebt gelijk een weekje vakantie, kan deugd doen. Dan sliep ik waarschijnlijk nog dat jullie dat gezwaaid hebben.:-) Al mooi op gang met je score. Groetjes terug voor jullie.

Marloes (Wo, 13 jun 2018 12:45) : Goed dat je er weer bent, Eduardo. Ik hoopte al dat een vakantie de reden van je afwezigheid was. Nu je er weet bent kun je weer aan de slag. Tot mijn verbazing kreeg ik er steeds weer punten bij als ik het steeds weer opnieuw probeerde. Toch denk ik dat ik langzamerhand mijn eindpunt bereikt heb. Nu eerst een paar dagen mijn ogen wat rust geven.

Eduardo (Wo, 13 jun 2018 10:47) : Hoi Vivke en Marloes, ik ben er weer ,kleine vacantie in Frankrijk.
Jullie hebben alweer een hoge score een nieuw record voor Marloes.
We hebben nog gezwaaid toen we door Antwerpen reden.
groetjes van ons.


Marloes (Ma, 11 jun 2018 21:50) : :-)

gervan48 (Ma, 11 jun 2018 13:51) : Dus...met dank aan Marloes die dit keurig heeft opgelost!

gervan48 (Ma, 11 jun 2018 13:49) : Eén nickname gebruiken i.p.v. meerdere namen door de beteren en die daardoor anders de top 10 meermaals bezetten, is wel zo leuk voor de anderen die ook serieus proberen in de top 10 te komen.

Vivke (Zo, 10 jun 2018 23:03) : Ja, dat klopt. Dan zal zij of hij nu met een andere naam spelen. Begrijp niet waarom men met meerdere namen speelt, dat is toch zinloos.