Hexagame reacties

Meld je aan om commentaar toe te kunnen voegen.


Vivke (Vr, 25 mei 2018 00:19) : Zeker en vast, Marloes. Gelukkig was je heel alert met die paaspop. Begon de laatste dagen al te denken dat het om meer dezelfde personen waren, want het viel erg op, dat ze altijd kort na elkaar reageerden. Ben blij dat je niet gestopt bent, maar kan maar al te goed begrijpen dat het je teveel werd en slopend voor je was. Dat was waarschijnlijk de bedoeling dat ze de overhand hier wouden nemen. Maar helaas, pindakaas, ons Marloes, die blijft en dat hadden ze niet verwacht. Wij willen jou hier niet missen, Marloes.

Marloes (Do, 24 mei 2018 23:16) : Ja Vivke, ik merkte dat jij niet wist hoe het precies zat en dacht dat het even rustig was. We zijn er godzijdank van verlost. Ik denk dat ik anders gestopt was, want het werd zo slopend dat het niet meer vol te houden was.

Marloes (Do, 24 mei 2018 22:58) : Klopt, Mieke, dat je nooit een kwaad woord over mij of Pieter hebt gezegd. En dat waardeer ik in je. Maar met jouw enthousiaste reacties op die pesters, gaf je hun koren op hun molentje, waardoor zij zich gesteund voelden en vooral aan dat 'lieve Peerke', heb ik mij meerdere keren gestoord. Dat zij keer op keer het bloed bij ons onder de nagels uit haalde, is aan jou voorbijgegaan. Als jij wat gematigder gereageerd zou hebben op die pestkoppen, zou ik dit niet geschreven hebben. Nu moest ik het toch even kwijt. Wij hebben meer dan één sneer moeten verwerken. Maar wat mij nu betreft: zand erover. En laten we de oude sfeer weer in het forum herstellen.

Vivke (Do, 24 mei 2018 21:28) : Ja Arlette, eindelijk van die pesters verlost. Denk dat er veel van de spelers zich lieten weerhouden om nog iets te plaatsen en de zin om te spelen begon te verdwijnen. Het werd er alleen maar erger mee. Heel triest want we zijn hier allemaal om ons even te ontspannen.

Vivke (Do, 24 mei 2018 21:22) : Marloes, dat weten we zeker dat Suki heel oprecht is en ik dacht dat haar reactie met de poging hier, de pestkoppen even tot een stilte had aan kunnen zetten. Maar uiteindelijk houden zulke personen niet op en waren ze er terug mee gestart. Dat die paaspop hier zomaar toevallig terecht was gekomen, leek me ook niet echt normaal. Wat een geluk dat jij en Dirk het hebt kunnen controleren en er een einde aan is gekomen, want het was niet meer leuk om nog te spelen.

Mieke43 (Do, 24 mei 2018 21:09) : @marloes : ik heb al mijn reacties herlezen en begrijp niet waar ik de "pesters" zou hebben gesteund. Ik ben gewoon vriendelijk voor Iedereen, heb nooit een kwaad woord over jou of Pieter of wie dan ook gezegd. Die sneer "haar lieve peertje en haar vriendjes" was echt niet nodig hoor. Wie is er nu venijnig?

Arlette (Do, 24 mei 2018 15:20) : Ik ben ook blij dat het voorbij is, Marloes. Ik durfde nog amper iets op het forum te plaatsen en de zin om nog veel te spelen was ook weg. Eindelijk verlost van die pesters! Spijtig dat ze door sommigen gesteund werden.

Marloes (Do, 24 mei 2018 14:07) : Vivke, je schrijft: 'dankzij jou zien ze het nu hopelijk in.' We kennen Suki beiden als een geweldig lieve vrouw, die zich geroepen voelde om een poging te doen om het pesten hier te laten beëindigen. Ze heeft de afgelopen tijd vaker hier de berichten gelezen, dus ze wist zeer goed wat er speelde. Haar mening is dan ook oprecht, eerlijk en gemeend, zoals zij ook altijd was toen ze hier nog speelde en zoals ze nog steeds is.
Toch ben ik er zeker van dat de pestkoppen zich weinig van haar hadden aangetrokken.
Maar de reacties van die Paaspop waren voor mij een geschenk uit de hemel. Want toen wist ik dat ik die rotte peer eindelijk kon pakken. Ik stuurde Dirk een mailtje met de vraag e.e.a. te controleren. Dat er meer frauduleuze praktijken aan het licht kwamen, was voor mij een extra verrassing. Dirk heeft ingegrepen en zij kunnen voortaan geen reacties meer plaatsen, alleen nog lezen. Voor Mieke is het natuurlijk jammer dat zij haar lieve Peerke en haar vriendjes - die zij altijd zo met haar vriendelijke reacties gesteund heeft - moet missen. Eindelijk, godzijdank van dit vermoeiende en slopende gepest af!


Dirk (Do, 24 mei 2018 07:59) : Pelgrim, excuus voor de harde reactie, ik schijf je zo even een e-mail met uitleg.

Vivke (Wo, 23 mei 2018 21:52) : Dank je, Suki. Het viel inderdaad al langer op, maar om het niet erger te maken, denk je dan, niet reageren, het zal eindelijk wel stoppen. Wat helaas niet het geval was. Dankzij jou; zien ze het nu hopelijk ook in. Jammer dat we je hier nog moeten missen.

Vivke (Wo, 23 mei 2018 21:40) : Super Mieke, dat je je pr hebt kunnen verbeteren. Je gaat het steeds beter doen. Geniet nog van je vakantie.

Vivke (Wo, 23 mei 2018 21:37) : Dank je wel, Dirk. Fijn te lezen dat het opnieuw wat normaal zal verlopen.

Vivke (Wo, 23 mei 2018 21:36) : Bedankt, Arlette. Je speelt hier ook al zeer lang en we spreken uit ondervinding dat het hier nooit zo geweest is. Integendeel, respect voor elkaar en geen afgunst of pesterijen.

Suki (Wo, 23 mei 2018 15:33) : Mieke43, ga zo door, op alle vlakken. :-)

Suki (Wo, 23 mei 2018 15:32) : Gezien de reacties zijn het meerdere spelers opgevallen, wat ik ook eigenlijk had verwacht. Dank! Hopelijk zal de gemoedelijke sfeer wederkeren. Het is niet de bedoeling dat de gast de gastheer/vrouw wordt.

@ Pieter, groot gelijk, je laat je prijs niet afnemen, (wie laat zich wel zomaar piepelen?) omdat zij dat per se willen en alle trucjes erbij gaan halen om dat voor elkaar te krijgen, en dat onder het mom van 'een ludieke actie'. En nee, helaas ik kom niet weer spelen, om de eenvoudige reden dat ik te weinig tijd heb om er goed voor te gaan zitten. Ik laat het aan jullie over. Wie weet ooit eens...


Mieke43 (Wo, 23 mei 2018 15:27) : Waar een minder zonnige dag goed voor is. Eindelijk een nieuw, zij het bescheiden, p.r.
Blij toe!


Arlette (Wo, 23 mei 2018 09:33) : Fijn om dat te lezen. Dank je wel, Dirk.

Mieke43 (Wo, 23 mei 2018 09:22) : Oef!

Dirk (Wo, 23 mei 2018 08:09) : Fijn, dan kunnen we nu weer verder zonder venijn.

Arlette (Wo, 23 mei 2018 06:51) : Ook ik ben het volledig eens met Suki en Vivke. Wat er de laatste tijd gebeurt heb ik in al die jaren dat ik hier speel nog nooit meegemaakt. Vroeger had iedereen respect voor elkaar, maar helaas is dat nu ver te zoeken wegens een bepaald groepje die elkaar steunen in hun pestgedrag.

Vivke (Di, 22 mei 2018 23:05) : Groot gelijk, Marloes. Daar moet je zeker geen genoegen mee nemen en het moet ophouden dat ze met jou willen sollen en met de andere vaste waarden hier. Ze zitten nu waarschijnlijk eerst aan de vergadertafel om overleg te nemen.

Vivke (Di, 22 mei 2018 22:00) : :-)

Pieter (Di, 22 mei 2018 21:19) :
Over de reacties: een lovenswaardige poging, Suki, om het tij te keren, om de vileine wrochtsels die hier - à la Facebook, Twitter en andere sociale (!) media - welig tieren aan de kaak te stellen. Ik help je hopen dat het effect sorteert, maar ik heb er weinig fiducie in. Ik houd het in ieder geval voor gezien, dit is mijn laatste reactie (beslis ik nu, als "beslisser").
Over het spel: dat laat ik mij natuurlijk niet afnemen, daar is het veel te leuk voor. Ik blijf gewoon spelen. Kom je ook weer, Suki? En o ja, ik laat me mijn prijs natuurlijk ook niet zomaar afnemen - al gun ik Mieke alle bloemen van de wereld. En Paaspop, reken nog eens na: als je dit spel 25 keer wint, hoeveel keer heb je dan de prijs als het spel één keer in de zes maanden het prijsspel is? Vijftien?


Vivke (Di, 22 mei 2018 21:10) : Bedankt, Liliane en Mieke, dat jullie het er ook mee eens zijn. Op deze manier is het leuke en het respect inderdaad nog ver te zoeken.

Liliane (Di, 22 mei 2018 19:18) : Goed gezegd Suki en Vivke, ik ben het ook helemaal eens met jullie. Vroeger begon ik eerst met de reacties te lezen voor ik begon te spelen en die waren altijd zo leuk, maar nu, ik wordt er zoooo moe van!

Blue blot (Di, 22 mei 2018 18:31) : ????

Mieke43 (Di, 22 mei 2018 18:03) : Ik sluit mij aan bij Vivke en Suki. Wat is de meerwaarde van kribbige kritiek of venijnige insinuaties. Tussen haakjes, Suki, ik heb niet om een prijs gevraagd. Ik vind trouwens dat toekennen van prijzen, al dan niet ludiek bedoeld, geen goed idee. Het werkt alleen maar afgunst in de hand.

Vivke (Di, 22 mei 2018 15:17) : Dank je wel, Suki. Dat heb je netjes en mooi gezegd en ben het volledig met je eens.

Vivke (Di, 22 mei 2018 15:05) : Graag gedaan, Marloes. Het loopt de spuigaten uit hoe respectloos ze voor je zijn en de pesterijen. In zoveel jaren is het hier nooit zo geweest, was het niet nodig om berichten te verwijderen en hadden de spelers respect voor elkaar. Heel triest.

Marloes (Di, 22 mei 2018 13:06) : Dank je wel, Vivke en dank je wel, Suki.

Suki (Di, 22 mei 2018 10:29) : Beste Hexagamers, als oud gediende neem ik even de tijd om mijn zegje te doen. Spijtig te lezen dat er een groep spelers vijandelijk gezind zijn tegenover Marloes en Pieter en Dirk, en daarbij andere spelers in meetrekken om zo, bewust of onbewust een front te willen vormen. Neem me niet kwalijk, we zijn volwassen mensen met hopelijk genoeg gezond gunfactor, helaas komt dit over als schoolpesterijen waar het misgunnen aan ten grondslag ligt. Helemaal mee eens dat de speelster Mieke leuke reacties geeft, maar maak daar in godsnaam een publieksprijs van. Een prijs afnemen, al dan wel dwingend of niet is, van een winnaar, die daar zijn ziel en zaligheid heeft gestopt is gewoon not done. Het zou wat zijn als een topsporter zijn prijs dient af te staan aan een Mart Smeets, omdat hij toevallig leuk commentaar heeft geleverd. En als het zogenaamd 'een grapje' was, waarom in doorgaan? Een winnaar, daar trek je je aan op, daar put je inspiratie uit als je weet wat er allemaal voor nodig is om de top te bereiken. En niemand weet, ook al wint Pieter keer op keer, wat hij met al die prijzen doet. Daar weleens over nagedacht?
Marloes is geen gewone speelster, zij is de chef d'équipe van alle spellen en een side kick van Dirk. En daarom mag zij zeker beslissingen nemen omtrent haar domein. Zonder die twee was er geen Hexagame. Respect en bewondering die ze beiden ontvangen van elke speler op mijnwoordenboek.nl, buiten dit select groepje.


Vivke (Ma, 21 mei 2018 23:31) : Moest zijn "zouden".

Marloes (Ma, 21 mei 2018 23:01) : Pieter, was het dat? Wat jammer. Ik had graag een nieuw pr van je gezien. Niettemin een geweldig mooie overwinning, natuurlijk.

Pelgrim (Ma, 21 mei 2018 21:25) : Marloes excuses aanvaard.

Marloes (Ma, 21 mei 2018 20:33) : Dan heb ik een fout gemaakt, Pelgrim, mijn excuus daarvoor.

Pelgrim (Ma, 21 mei 2018 16:50) : Marloes, dat jij Pieter beter kent dan wij en dat jij mij helemaal niet kent, geeft jou dat het recht om de ervaring/mening van Pieter (die mij pijn doet) hier in de reacties te laten staan en mijn ervaring/mening te wissen?

Mieke43 (Ma, 21 mei 2018 16:43) : Begrepen Pelgrim.
En ja, Cees, ik vind ook dat álle meningen aan bod mogen komen. Er zijn nu eenmaal evenveel meningen als er mensen zijn. Of je ze nou fijn vindt of niet.
Het lijkt hier stilaan zo'n beetje een filosofisch forum te worden hé? Ik heb al dagen niet meer gespeeld! Geen tijd. Het spel duurt dan ook langer dan een reactie plaatsen. 😘😘😘👋🏻


Marloes (Ma, 21 mei 2018 16:18) : Juist Mieke. En ik ken Pieter iets beter dan jullie.

Pelgrim (Ma, 21 mei 2018 14:58) : Mieke je hebt gelijk dat iedereen anders met verlies omgaat. Mij stoorde het dat er maar twee opties werden gepresenteerd: "de tijd heelt alle wonden" en "de tijd heelt niets". Mijn eigen ervaring is dat het niet zo zwart-wit hoeft te zijn. Dat probeerde ik te delen.

Mieke43 (Ma, 21 mei 2018 13:30) : Blijkbaar ligt Spanje voor de satellietverbindingen in een andere tijdzone. Op mijn horloge is het nu 14.40

Mieke43 (Ma, 21 mei 2018 13:29) : Iedereen gaat anders om met verlies, Pelgrim. En Pieter heeft gewoon verteld hoe hij het ervaart. Wij hoeven daar geen oordeel over te vellen. Dat is wat Marloes bedoelt, denk il.
En wat de prijzen betreft, ik heb het al eerder gezegd, niemand hoeft zijn prijs, al dan niet symbolisch aan mij of wie ook af te staan.
En nou ga ik verder genieten van het zonnetje.


Pelgrim (Ma, 21 mei 2018 12:47) : Marloes kun je uitleggen wat er zo pijnlijk was? Ik begrijp dit niet?

Marloes (Ma, 21 mei 2018 12:24) : Omdat het zeer pijnlijk was, Pelgrim. En als je dan zo'n bericht weghaalt, slaan de reacties er ook nergens meer op.

Pelgrim (Ma, 21 mei 2018 11:49) : Marloes waarom is dit allemaal gewist?

Pelgrim (Ma, 21 mei 2018 00:26) : Slaap lekker allemaal.

Drs.Peer (Ma, 21 mei 2018 00:06) : Beste Pelgrim bedankt voor je spontane reactie . Je ziet en leest het goed.:)
De mogelijkheid bestaat dat je reactie nog van het venster gepoetst gaat worden maar wij hebben reeds een kopie hiervan gemaakt. a propos de geplaatste cookies nemen wij niet mee in onze scriptie wel koekjes bij de koffie of thee. ha ha

Cezemanz (Zo, 20 mei 2018 23:32) : Goede reactie Pelgrim[20 mei 22.50 uur]
Betreft [zondag 20 mei 22.50 uur] daar heb ik niets aan toe te voegen. respect !

Pelgrim (Zo, 20 mei 2018 22:50) : Nog even over "de tijd heelt alle wonden" tegenover "de tijd heelt niets". Ik ben het er mee eens dat de tijd niet alles heelt, maar om dan te zeggen dat de tijd niets heelt gaat mij te ver. De tijd maakt het wel draaglijker. Degene die je mist blijft steeds verder achter in de tijd. Er zijn steeds meer nieuwe ervaringen waarvan degene die gemist wordt geen deel meer uitmaakt. Voor mij betekent dat dat de open wond een litteken kan worden. Toch een vorm van helen ook al wordt het nooit meer zoals het was.


Marloes (Ma, 21 mei 2018 10:36) : Pelgrim, hoe kon je zoiets schrijven!!

Pelgrim (Zo, 20 mei 2018 22:26) : Bespeur ik hier een beginnende tweedeling in het spelersveld? Marloes en Pieter contra de overige spelers? Is Pieter zo gehecht aan zijn prijzen dat hij niet eens één keer mee kan gaan in een ludieke aktie? En weet Marloes dat, zodat ze een voorstel van mijn kant al direct bestempelde als een verplichting? Jammer. En Pieter, het is wel heel makkelijk voor jou om Paaspop uit te nodigen je score te overtreffen als je weet dat zelfs je meest geduchte tegenspeelster Liliane dat deze maand niet meer gaat proberen. Ik heb overigens over het geheel van de reacties deze maand het gevoel dat er nogal wat scherpe kantjes aan zitten en hier en daar de azijnfles kwistig wordt gebruikt. Jammer. Maar boeiende tijden voor de boekenschrijvers.

Marloes (Zo, 20 mei 2018 22:18) : Wow Pieter, 3 miljoen met 10.01 gem., maar een nieuw pr is nog ver weg.

Mieke43 (Zo, 20 mei 2018 21:17) : Mijn vorige bericht is verstuurd om 22.28 en niet om 21.16u

Mieke43 (Zo, 20 mei 2018 21:16) : Geen commentaar, doen jullie maar... Slaap ze.

Marloes (Zo, 20 mei 2018 21:03) : hahaha, dat is een goeie, Pieter.